SHAKLEE EFFECT

SHAKLEE EFFECT

Monday, 6 October 2014

TUKAR JENAMA BOLEH MERUBAH HIDUP ANDA                  TUKAR GAYA HIDUP ANDA
“Tukar jenama boleh mengubah hidup anda”.
Saya percaya berapa ramai yang sedang membaca ini telah mencuba pelbagai produk di luar sana.Ramai yang berhabis wang ringgit semata mata untuk mendapatkan kesan seperti yang di janjikan ,betulkan?
Saya ada terbaca satu kisah seorang perempuan yang  mencari produk untuk membuang lemak-lemak dan angin didalam badan telah mencuba lebih kurang 46 jenis produk semuanya tidak berkesan!(Beliau turut menjalani kehidupan yang sihat dan melakukan senaman minimum 3kali seminggu).Tetapi tidak mendapat kesan yang di impikan .Kesian kan.Inilah kelaziman yang terjadi pada kita semua. Saya percaya ini bukan hanya terjadi pada pada ramai wanita malah pada diri kita sendiri jugak kan.Ini belum lagi nak di ceritakan berapa ramai nyawa yang melayang  dengan mengambil produk –produk yang di jual di pasaran .
Saya ingin mengajak anda semua untuk lebih bijak dan lebih berhati-hati dalam membuat keputusan sebelum membeli sebarang produk kecantikan atau kesihatan.Di bawah ini saya kongsikan beberapa soalan yang anda harus mendapatkan dahulu jawapan melalui kajian anda sendiri sebelum membuat keputusan dalam membeli.
  KETULENAN
Adakah ia melalui kawalan penilaian industri yang amat ketat
Adakah ia di sahkan ketulenan oleh pihak ketiga
 Adakah ia selamat untuk di gunakan dalam jangka masa yang panjang

 KEBERKESANAN
Adakah ia sumber yang asli
Adakah ia di jamin berkesan
Adakah ia mempunyai kesan sampingan

  PRESTASI
Adakah prestasinya di sahkan secara klinikal
Adakah ia mendapat pengiktirafan dari pakar yang sebenar
 Adakah penyerapan nya sangat berkesan dan mempunyai bukti

BUKTI
  Adakah bukti keberkesanan di sahkan

HANDAL
 Adakah ia benar-benar terbukti untuk dan diiktiraf Kita semua berhak mendapatkan yang terbaik dalam hidup kita dari semua segi.

Dengan itu apa kata sebelum anda mencuba pelbagai produk yang ada di pasaran anda membuat sedikit homework dan pastikan ia benar-benar berkesan !
Tidak susah pun sebenarnya .Kalau anda masih mencari-cari produk yang hebat dan berkesan boleh hubungi saya.


Happy Reading.
MLO
No comments:

Post a Comment